Skype saab Eestis uue juhi ja 60 uut töökohta

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Erm
Tanel Erm Foto: Erakogu

Microsoftile kuuluva suhtlusäpi Skype Eesti arenduskeskust hakkab 1. juulist juhtima keskuse senine töötaja Tanel Erm, lisaks palgatakse Eestis lähiajal 60 uut spetsialisti.

Tanel Erm liitus Skype’i meeskonnaga 2005. aastal nooreminsenerina, 2012. aastast oli tiimijuht ja on 2015. aastast osakonnajuht. Keskuse juhi kohale sai ta sisekonkursi võitmise teel. Üksuse senine juht Andrus Järg asub pärast 12 aastat Skype’i töötamist alates 1. juulist Tallinna Lennujaama maapealsete teenuste turu arendusjuhi kohale.

Tanel Erm vastutab Skype’i ja Microsofti ülemaailmse tasuliste kõne- ja sõnumiteenuste arenduse ja operatsioonide ning Tallinna ja Tartu üksuse toimimise eest.

Tanel Ermi sõnul värbab Skype lähema 12 kuu jooksul keskusesse juurde 60 inimest, praegu on neist 30 avatud konkurss.  Uute töökohtade sisu on seotud Big Data, tehisintellekti, pilveteenuste ja tarkvaraarendussüsteemidega.

Praegu töötab Skype’i Tallinna ja Tartu kontoris kokku 287 inimest. Skype Eesti juhtkonnas jätkavad Ermi kõrval kommertsplatvormi arendusjuht Dmitri Mihhailov, personalijuht Merle Liisu Lindma ja pilveteenuste halduse juht Margus Kaur.

Skype Eesti kuulub Microsofti ettevõtete grupi divisjoni Devices & Experiences.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles