Silvano kavatseb aktsionäridele maksta 14,4 miljonit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvano gruppi kuuluva Lauma pesupood Tallinnas.
Silvano gruppi kuuluva Lauma pesupood Tallinnas. Foto: Toomas Huik

Silvano Fashion Group plaanib maksta aktsionäridele 14,4 miljonit eurot, läbi dividendide maksmise ja aktsiakapitali vähendamise.

Silvano juhatus kutsus 28. juuniks kokku aktsionäride üldkoosoleku ning teeb aktsionäridele ettepaneku maksta dividendideks 20 senti aktsia kohta ehk 7,2 miljonit eurot ning vähendada aktsiakapitali aktsiate nimiväärtuse vähendamisega 20 sendi võrra. See teeb kogu aktsionäridele väljamakstavaks summaks 14,4 miljonit eurot, selgub Silvano börsiteatest.

Ettepaneku kohaselt on dividendidele õigus aktsionäridele, kes on kantud seltsi aktsiaraamatusse 17. juuli kuupäevaga ehk ex-päev on 16. juuli. Aktsiakapitali vähenemisest kasu saavate aktsionäride nimekiri fikseeritakse analoogselt.

Lisaks teeb juhatus üldkoosolekule ettepaneku eelmise majandusaasta aruande kinnitamiseks, mille kohaselt teenis Silvano 2017. aastal kasumit 10,9 miljonit eurot, ning nõukogu liikme Mart Mutso volituste pikendamiseks viie aasta võrra.

Jaanuaris maksis Silvano täiendavalt 10,8 miljonit eurot dividende 2016. aasta eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles