Euroopas on Visa kaardi kasutamisega seotud probleemid pea lahenenud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Martin Keene / PA Wire/PA Images

Euroopas on Visa pangakaardi kasutamisega seotud probleemid pea lahenenud, teatas finantsettevõte ööl vastu laupäeva.

Reede õhtul oli Visa kaartidega probleeme pea kogu Euroopas, sealhulgas ka Eestis.

Ettevõtte internetiküljel kirjutati, et probleemid tekkisid tehnilise rikke tõttu. Ühtlasi lisati, et firmal pole alust kahtlustada, et probleemide taga oli pahavara või muu väline ebaseaduslik tegevus.

Probleeme Visa kaardimaksetega oli eriti palju Suurbritannias, aga maksed olid häiritud ka Soomes ja Eestis. Soome rahvusringhäälingu Yle teatel ei jõudnud tehtud maksed kohale või ei õnnestud neid üldse teha. Sularahaautomaatidest oli aga võimalik rikkest hoolimata raha kätte saada.

«Me kogeme hetkel teenuse häireid, mis takistavad mõningate Visa maksete töötlemist Euroopas. Me uurime põhjuseid ja töötame nii kiiresti kui võimalik, et olukorda lahendada,» teatas Visa Europe reedeses avalduses.

Visa teatas sotsiaalmeedias, et nad tegelevad tõrke põhjuste väljaselgitamisega ja püüavad maksed võimalikult kiiresti taas toimima saada.

MasterCardi kinnitusel töötasid nende kaardid tõrgeteta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles