Kuus asja, mida teevad edukad inimesed pärast pikka nädalavahetust (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkust tuleb nautida, aga pärast peab suutma kiiresti töölainele lülituda.
Puhkust tuleb nautida, aga pärast peab suutma kiiresti töölainele lülituda. Foto: Monkeybusiness Images / PantherMedia / Monkeybusiness Images

Kõigi nende sadade soovituste kõrval, mida teha pikal nädalavahetusel, on vähemalt sama oluline see, kuidas jälle töö juurde naasta, kirjutab BusinessInsider.

Eriti suve hakul on kiusatus teinekord laupäevale ja pühapäevale lisaks veel üks vaba päev endale lubada. Kuidas aga pärast pikale veninud nädalavahetust jälle võimalikult efektiivselt tööle asuda?

  1. Mine varakult tööle. See annab sulle võimaluse vahepeal kuhjunud ülesannetest parema ülevaate saada ning rahulikumalt alustada.
  2. Vaata põhjalikult üle oma tegemiste list. Pikalt nädalavahetuselt naasmise järel on hea hetk tarbetud tegemised sealt maha tõmmata.
  3. Kontrolli oma koosolekute list üle. Vaata, kas midagi saab välja visata.
  4. Võta ühendust olulisemate klientide ja kolleegidega. Töökaaslastega tee kasvõi mõneminutiline koosolek. Siis teavad kõik olulised inimesed, et sa oled tagasi.
  5. Vasta kohe ainult kõige tähtsamatele e-mailidele. Tavaliselt on pärast puhkepäevi kirjakast pungis, aga ära üritagi kõigile kohe vastata, raiskad oma väärtuslikku aega ainult.
  6. Lülita oma aju jälle sisse. On väga tähtis töömõtted puhkuse ajaks välja lülitada, kuid sama oluline on suuta ennast jälle kiiresti töölainele lülitada.
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles