Merko alustas Vilniuses järgmise kortermaja ehitusega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merko objekt.
Merko objekt. Foto: Erik Prozes

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv UAB Merko būstas alustas Vilniuses Fizikų korteriarendusprojekti teise etapiga, mille raames valmib järgmise aasta alguseks 70 korteriga eluhoone.

Fizikų korteriarendusprojekti uude 4–5-korruselisesse majja tuleb kokku 70 korterit, üks äripind ning parkimiskohad maa-alusesse garaaži ja hoovialale. Hoone valmib järgmise aasta esimeseks kvartaliks, teatas Merko börsile.

A-energiaklassiga hoone korterites on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem koos kliimaseadme paigaldamise võimalusega. Korterite suurused jäävad vahemikku 32–75 ruutmeetrit ja kortereid on võimalik omavahel kokku ehitada. Esimese ja viienda korruse korteritel on terrassid, teiste korruste korteritel avarad rõdud.

Ehitatav hoone asub kiiresti arenevas Bajorai linnaosas, mis on populaarne noorte perede seas tänu hästi arenenud infrastruktuurile ja naabruskonnale, märkis Merko. Korterite ruutmeetri hind on vahemikus 1300 kuni 1800 eurot.

Merko haldab arenduse kõiki etappe ehk kavandamist, projekteerimist, ehitamist, müüki ja garantiiaegset teenindust.

Kui Merko alustas 2014. aastal Fizikų korteriarendusprojekti esimese maja ehitusega, hindas merko projekti maksumuseks 6-7 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles