AirBaltic teeb Läti ajaloo suurima tehingu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AirBalticu juht Martin Gauss.
AirBalticu juht Martin Gauss. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Võttes arvesse viimaste aastate häid majandustulemusi, on Läti rahvuslik lennufirma airBaltic otsustanud minna 2025. aastaks üle ühele lennukitüübile ja suurendab lennukiparki kuni 80 lennumasinani. Eesti lennundusasjatundjad vaatavad seda sammu ühtaegu imetluse ja skeptilisusega.

Lennukipargi olulise suurendamisega soovib airBaltic oluliselt suurendada nii Tallinnast, Riiast kui Vilniusest väljuvate lendude sihtkohtade arvu, kuid ei ole veel valmis täpseid numbreid avaldama.

«Meil ei ole veel kindalt numbrit. Paar aastat tagasi, kui meil oli ainult üks sihtkoht, ütlesime, et 2021. aastaks on 11 sihtkohta. Selleks talveks tõuseb Tallinnast väljuvate lendude sihtkohtade arv üheksani,» ütles Gauss. Ta märkis, et juba sellega on nad oma plaanist ees. «Juba praegu usume, et ületame korralikult selle 11 sihtkohta eesmärgi,» kinnitas ta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles