Guido Pärnits: Eesti turg ootab kindlasti IKEA kauplust

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guido Pärnits
Guido Pärnits Foto: Mihkel Maripuu

Olukorras, kus Eesti turg on kaubanduspindasid juba täis, usub Ülemiste Keskuse juht Guido Pärnits, et uue tulija edukus sõltub ennekõike nende kvaliteedist, mitte lihtsalt ilusast majast. Just seepärast võiks Eestis hästi läbi lüüa nii Ikea kui Primark.

«Eesti turg ootab kindlasti IKEA kauplust. Teine on Primark, mis on müstiline jaekett, kes suudab väga odavalt tooteid müüa, aga nad ei ole siinsest turust hetkel huvitatud,» rääkis Pärnits, vahendab portaal Kaubandus.ee.

Tema sõnul on turule tuleku variante kaalunud ka spordikaupade kett Decathlon ja elektroonikapood Giganti. «Meil on omal nendes kaubagruppides väga tugevad tegijad ees, ja see ei ole alati nii, et uus tulija suudab endale turul positsiooni välja võidelda.»

Ka ütles Pärnits, et kui viis aastat tagasi jooksid kaupmehed igasse avatavasse keskusesse, täna analüüsitakse seda tunduvalt põhjalikumalt. 

Loe lähemalt Kaubandus.ee'st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles