JÄRELVAADATAV: Tallinna Sadama aktsiate märkimise pressikonverents

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede hommikul algab Tallinna Sadama aktsiate esmane avalik pakkumine, mille märkimisperiood kestab kuni 6. juunini. Tallinna Sadam annab sel puhul pressikonverentsi, millelt Postimees teeb otseülekande.

Eesti jaeinvestoritele ning Eesti ja välisriikide institutsionaalsetele investoritele suunatud avalikule pakkumisele läheb kuni kolmandik Tallinna Sadama aktsiatest.​

Reedel kl 10.00 toimuval pressikonverentsil tutvustatakse IPO prospekti ning avalikustatakse aktsiate pakkumise hinnavahemik.  Üritusel osalevad Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm, juhatuse liige ja finantsjuht Marko Raid ning jaeinvestoritele suunatud IPO korraldajapankade Swedbank ja LHV esindajad. 

AS Tallinna Sadam avalikustas reedel aktsiate esmase pakkumise prospekti, mille kohaselt saavad Eesti jaeinvestorid ning Eesti ja rahvusvahelised institutsionaalsed investorid ettevõtte aktsiaid märkida ajavahemikul 25. maist kuni 6. juunini hinnavahemikus 1,40-1,80 eurot ühe aktsia eest. Indikatiivne miinimumjaotis igale Eesti jaeinvestorist märkijale on 1000 aktsiat.

Koos aktsiate esmase pakkumise prospekti avaldusega esitas Tallinna Sadam noteerimisavalduse ettevõtte aktsiate noteerimiseks Nasdaqi Tallinna börsil. Eeldatav Tallinna Sadama aktsia esimene kauplemispäev on 13. juunil, teatas Tallinna Sadam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles