Osula lõpetab Tallinna-Tartu liinil oma odavbussifirma tegevuse (3)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussiettevõtja Hugo Osula (vasakul)
Bussiettevõtja Hugo Osula (vasakul) Foto: Mihkel Maripuu

Bussiärimees Hugo Osula on otsutanud Tallinna-Tartu liinil vahetada senised 14 odavbussifirma Simple Express väljumised välja luksusbussi Lux Expressi väljumistega. Ettevõtja põhjendab sammu sellega, et soovib pakkuda bussisõitjatele maksimaalselt kvaliteetset teenust.

Alates 1. juunist hakkavad Lux Expressi bussid sõitma Tartu ja Tallinna vahel igal pool- ja täistunnil. Luksusbussid võtavad juuni algusest üle ka 14 väljumist, mida seni teenindas Mootor Grupi odavbussifirma Simple Express. Kokku on nüüd Lux Expressil 62 igapäevast väljumist igal pool- ja täistunnil varahommikust hilisõhtuni.

Bussiettevõtte omaniku Hugo Osula põhjendusel soovib Lux Express pakkuda reisijatele maksimaalset mugavust sõltumata kellaajast, sest eesmärgiks on olla Eesti kvaliteetseima sõidujagamisteenuse pakkuja. «Tartu liinil on reisijad harjunud kvaliteediga ja Lux Expressi lubadus on, et nii pool- kui täistunnil sõidavad meie põhimaanteel Eesti mugavaimad ja kaasaegseimad bussid,» rääkis bussiärimees.

Kuigi Tartu-Tallinn maanteel reisijad hindavad bussiettevõtja sõnul eelkõige kvaliteeti, on turul ka hinnatundlikke reisijaid, mistõttu jäävad ka soodsamad võimalused bussisõitjatele alles. «Tõsi, turul on ka hinnatundlikke reisijaid, näiteks tudengeid ning seetõttu jäävad Lux Expressi soodsad piletid alles,» kinnitas Osula.

Ta lisas, et bussifirma soovitab piletid alati võimalikult varakult eelmüügist ära osta ning kuna reise on palju, tasub kaaluda ka väiksema nõudlusega väljumisi, kus hind on madalam. «Teistel liinidel jääb Simple Express alles, hetkel ei ole muudatusi plaanis,» sõnas bussiärimees.

Lux Expressi bussid läbivad päevas kokku ligi 42 000 km ja pakuvad mugavat bussisõitu aastas rohkem kui 2,4 miljonile reisijale. Lux Expressil on täna 82 bussi keskmise vanusega 2,5 aastat ja reisijaid teenindab üle 300 bussijuhi.

Ettevõte soetas hiljuti ka 15 uut tipptasemel bussi, mis valmivad eritellimusel Hispaanias ja jõuavad Eestisse juunis.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles