Seiklusrohke elu: vaata, kuhu reisivad riigikogu liikmed sel kuul (1)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Ivanova
Olga Ivanova Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Riigikogu liikmete töö on kõike muud kui üksluine - nii on poliitikutel mai kuus käed ja jalad tööd täis ning muuhulgas minnakse suhteid soojendama ka välismaale. 

Vaata lähemalt, kes kuhu saadetud on: 

16. – 25. mai

Riigikogu liige Hannes Hanso osaleb Eesti ÜRO Julgeolekunõukogu liikmeks kandideerimise kampaania raames kohtumistel Tšiilis, Peruus ja Ecuadoris.

20. – 21. mai

Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) esimees Toomas Vitsut osaleb Eesti, Läti, Leedu ja Poola parlamentide EL asjade komisjonide esimeeste kohtumisel Riias Lätis.

21. – 24. mai 

Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) esimees Toomas Vitsut, aseesimees Jaak Madison ning liikmed Monika Haukanõmm, Tarmo Kruusimäe ja Liisa Oviir on komisjoni visiidil Thbilisis Georgias.

21. – 23. mai

Väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson, aseesimees Keit Pentus-Rosimannus ja liige Barbi Pilvre on komisjoni visiidil Genfis Šveitsis.

21. – 24. mai

Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee (ENPA) Eesti delegatsiooni liige Tiit Terik osaleb ENPA õigusasjade ja inimõiguste komitee istungil Reykjavikis Islandil.

23. – 26. mai

Kultuurikomisjoni liige Yoko Alender avab Veneetsia arhitektuuribiennaali Eesti ekspositsiooni Itaalias.

24. – 25. mai

Riigikogu liige Marianne Mikko osaleb Euroopa Sotsiaaldemokraatliku Partei (PES) naiste koosolekul Brüsselis Belgias.

24. – 26. mai

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee (ENPA) liige Andres Herkel osaleb ENPA kultuuri-, teadus-, haridus- ja meediakomitee istungil Pariisis Prantsusmaal.

24. – 26. mai

Riigikogu liige Olga Ivanova osaleb rahvusvahelisel majandusfoorumil «Spief 2018» Peterburis Venemaal.

25. – 27. mai

Riigikogu esimees Eiki Nestor osaleb Georgia 100. aastapäevale pühendatud üritustel Georgias.

25. – 28. mai

NATO Parlamentaarse Assamblee Eesti delegatsiooni esimees Marko Mihkelson (25. – 27. mai) ja liikmed Hannes Hanso, Ants Laaneots ja Oudekki Loone osalevad NATO PA kevadistungil Varssavis Poolas.

27. – 31. mai

Väliskomisjoni aseesimees Keit Pentus-Rosimannus osaleb Mashavi 30. rahvusvahelisel kestliku arengu konverentsil Tel Avivis Iisrealis.

27. – 28. mai

Euroopa Julgeoleku- ja Koostööorganisatsiooni (OSCE) Parlamentaarse Assamblee esimees Mart Nutt ning liige Külliki Kübarsepp osalevad OSCE PA Põhja- ja Baltimaade delegatsioonide kohtumisel Rootsis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles