Oberhausi looja asutas Londonis kinnisvarafirma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Oberschneider.
Paul Oberschneider. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti kinnisvarafirma Ober-Haus looja Paul Oberschneider asutas Ühendkuningriigi pealinnas Londonis kinnisvara arendamise ja investeerimisettevõtte Hauser-Oberschneider.

Mayfairis asutatud Hauser-Oberschneider otsib end tõestanud koostööpartnereid ja pakkumisi, et investeerida erainvestorite vahendeid Ühendkuningriiki ja Põhja-Iirimaale, teatas ettevõte.

Hauser-Oberschneideri projektide rahastamine kaetakse võlapõhise kasvukapitali ja omakapitaliga. "Meie kogemused Kesk- ja Ida-Euroopas näitavad, et suudame pakkuda suurepärast tootlust arendades ja hallates erinevaid projekte," märkis Oberschneider.

Oberschneideri hallatav Club Group investeeringute põhine lähenemisviis ja kaasinvesteerimismudel pakub investoritele tehingu kaupa juurdepääsu. "Enamik investoreid soovib teha otseinvesteeringuid ilma kapitali pikaajaliselt lukustamata," ütles Oberschneider.

1993. aastal asutas kinnisvaraettevõtja Paul Oberschneider kinnisvara arendamise ja investeerimisettevõtte Hauser-Oberschneider Real Estate. Ettevõte on ehitanud mitmed Tallinna kaubanduskeskused ning lisaks hotelle Poolas ja Baltimaades. Ettevõte asutas samuti Ida-Euroopa ühe suurima kinnisvarafirma Ober-Haus Real Estate Advisors, mille müüs aastal 2008 vahetult enne globaalset finantskriisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles