Odavat Tesla Model 3 ei pruugi tulla

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model 3.
Tesla Model 3. Foto: / AP

Elon Musk avaldas nädalavahetusel Twitteris täiendavat infot uue, kõrgema hinnaga Tesla Model 3 versiooni kohta, kuid tunnistas samas, et varem reklaamitud odavama Model 3 tootmine hävitaks praeguse seisuga ettevõtte.

Musk reklaamis nädalavahetusel Twitteris uut kahe mootoriga nelikveolist Model 3 Performance’i versiooni, mille hind algab 78 000 dollarist (see on kõrgem kui Model S-i alghind) ja mis on tema sõnul võrreldav sportliku BMW M3ga, kuid on 15 protsenti kiirem ja parema juhitavusega. Kahe mootoriga Model 3 versiooni hakatakse tootma juulis.

Samas jättis näiteks mainekas USA tarbijaajakiri Consumer Reports pärast proovisõitu Tesla Model 3 oma soovitusest ilma, tuues välja, et autoga on küll lõbus sõita, kuid elamust varjutavad suured vead. Consumer Reportsi soovitused on nii tarbijate kui ka autotootjate seas väga hinnatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles