Taavi Kotka presidendile: lõpetage päikesepaisteliste piltidega Eesti ülemüümine (7)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ranna suvitaja. Foto on illustratiivne.
Pärnu ranna suvitaja. Foto on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

IT- visionäär Taavi Kotka palus Facebooki vahendusel, et president, peaminister, EAS, ettevõtjad ja riigiametnikud lõpetaks päikesepaisteliste piltide kasutamise Eestit tutvustavates ettekannetes, nimetades seda Eesti riigi ülemüümiseks. 

«President, peaminister, EAS, ettevõtjad ja riigiametnikud! Palun lõpetage päikesepaisteliste piltide kasutamine oma Eestit tutvustavates/iseloomustavates ettekannetes. Eestis leidub ka väga rõveda ilmaga päevi ja seda päris tihti. Palun lõpetage see Eesti riigi ülemüümine ja olge ausad!» seisis Taavi Kotka Facebooki postituses. 

Hiljem lisas Kotka, et ajakirjanikud ei saanud lihtsalt tema sarkasmist aru. «See on sarkasm - kõigile hingepõhjani ausatele ajakirjanikele ja teadlastele, kes kunagi ei ole midagi müüma pidanud. Ajakirjanikud - nagu näha siis sarkasmist aru ei saanud,» kommenteeris Kotka Facebookis. 

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles