Tallink plaanib maksta dividendideks 20,1 miljonit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink.
Tallink. Foto: Erik Prozes / Postimees

Tallink teeb aktsionäride üldkoosolekule ettepaneku maksta eelmise aasta 46,5 miljoni euro suurusest kasumist dividendideks 20,1 miljonit eurot ehk 0,03 eurot aktsia kohta.

Tallink Grupi juhatus kutsub 12. juuniks kokku korralise aktsionäride üldkoosoleku. Koosoleku sisuks on ettevõtte 2017. aasta majandustulemuste kinnitamine ning sellest johtuvalt kasumi jaotamine, teatas Tallink börsile.

Juhatuse ettepaneku kohaselt eraldataks puhaskasumist 2,3 miljonit eurot reservkapitali, maksta aktsionäridele dividendi 0,03 eurot aktsia kohta kogusummas 20,1 miljonit eurot ning kanda 24,1 miljonit eurot eelmiste perioodide jaotamata kasumisse.

Samuti on päevakorras ettepanek pikendada nõukogu liikme Kalev Järvelille volitusi veel kolmeks aastaks ning tänavuseks majandusaastaks audiitori valimine.

Korralisel üldkoosolekul osalemiseks õigustatud aktsionäride ring määratakse seitse päeva enne üldkoosoleku toimumist 5. juuni arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles