Armin Karu põhjendas Olympicu müüki riskijulguse kadumisega (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Karu Elina panusega.
Armin Karu Elina panusega. Foto: Erakogu

Olympic kasiino maha müünud Armin Karu rääkis ERRi «Pealtnägijale» antud intervjuus otsuse tagamaid avades, et väsis tööst ning ei julgenud enam investeerida. Lisaks ütles ärimees, et peab aktsiate eest saadud hinda väga heaks

 

«Eks väsimus tuli peale ja kui veel hakkas painama ka see, et sa ei julgenud enam investeerida, sest mine tea, mis juhtub, kartus oli sees. Ja kui siis leidus tegelikult firma, kes hindab Olympicut ja tahab Olympicut edasi viia jõuliselt ja kellel on finantsvahendeid ja võimalusi seda teha, eks ole. Siis tegelikult me kasvatasime selle lapse suureks, aga nüüd tuli talle anda võimalus kasvada veel suuremaks, ta peab ju edasi kasvama, ta ei saa lapseks jääda,» rääkis Karu.

«Me tegelikult kauplesime ikka väga hea hinna välja, sest tegelikult meie aktsia keskmine hind viimase poole aasta jooksul ei ole kaugeltki mitte 1,9,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles