Ergo teenis Baltikumis 1,2 miljonit eurot kasumit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ergo Kindlustus.
Ergo Kindlustus. Foto: Peeter Langovits

Ergo kindlustusselts kogus Baltikumis tänavu esimese kvartaliga 65,4 miljonit eurot kindlustuspreemiaid ja 1,2 miljonit eurot kasumit.

Kindlustuspreemiate maht kasvas aastaga 14 protsenti, kuid kasum vähenes 28 protsenti, vastavad näitajad olid mullu 57,4 miljonit ja 1,7 miljonit eurot, teatas Ergo.

Kindlustushüvitist maksti välja kogusummas 39,2 miljonit eurot, mida on 17,2 protsenti enam kui möödunud aasta esimeses kvartalis. Kõige suurem oli kasv liiklus-, kasko- ja vastutuskindlustuses.

Möödunud aastaga võrreldes kasvas kahjude maht 17,2 protsenti. Suurim kahju oli Eesti liikluskindlustuses ning see ületas 2 miljonit eurot. Välja makstud kahjudest olid suurimad samuti Eesti liikluskindlustuses, 480 000 eurot ja 320 000 eurot.

Läti suurim liikluskindlustuskahju ületas 150 000 eurot ja Leedus 190 000 eurot.

Baltikumis tegutsevad Ergo ettevõtted kuuluvad Ergo Group AGsse – Saksamaa kindlustusgruppi. Grupp on esindatud rohkem kui 30 riigis üle maailma, keskendudes Euroopa ja Aasia turgudele. Ergo kuulub edasikindlustuskontserni Munich Re.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles