Tesla kaotas kaks juhtivtöötajat

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tesla Model 3.
Tesla Model 3. Foto: SCOTT OLSON/AFP

Anonüümsed allikad ütlesid väljaandele Bloomberg, et Teslast on lahkunud kaks kõrget energeetika ja akude valdkonnas tegutsenud juhti.

Üks ettevõttest lahkujaid oli väidetavalt Tesla akujaamade üksuse tootejuht Arch Padmanabhan ja teine lahkuja oli Tesla päikesepaneele valmistava tütarfirma SolarCity endine asepresident Bob Rudd. Tesla keeldus juhtide lahkumist kommenteerimast.

Ettevõttest on viimaste kuude jooksul lahkunud juba hulganisti andekaid insenere ja juhtivtöötajaid, kellest paljud tõid oma eemaldumise põhjuseks Tesla töökultuuri ja äärmiselt stressirohke töö, sest Model 3 tootmine ei õnnestu kuidagi soovitud tempos.

Tesla juht Elon Musk teatas esmaspäeval töötajatele saadetud kirjas, et firma juhtkonnas tehakse «restruktureerimine», mille eesmärk on muuta ettevõtte töö efektiivsemaks. Musk ei täpsustanud kuigi palju, mida selline restruktureerimine endast täpsemalt kujutama hakkab, kuid firma juhtimine muudetakse tema sõnul «õhemaks».

Musk toonitas ütlasi, et Tesla jätkab suurel kiirusel uute töötajate palkamist Model 3 tootmisliinidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles