Estonian Airi endine finantsjuht liitub Luminori pangaga

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wade Stokes.
Wade Stokes. Foto: Liis Treimann

Estonian Airi endine finantsjuht ja Transferwise’i endine operatsioonide juht Wade Stokes asub tööle Luminori panga strateegilise nõustajana.

Stokes hakkab toetama Luminori juhtkonda strateegilise tegevuskava elluviimisel, panustades toodete ja teenuste meeskonna ning finants- ja riskimeeskonna töösse, teatas Luminor.

«Mul on väga hea meel Wade Stokesi otsuse üle liituda Luminoriga. Tal on tugevad kvantitatiivse analüüsi ja programmijuhtimise oskused ning mitmekülgne kogemuste pagas, millest on Luminori muutuste ja uuenemise protsessis kindlasti suur abi,” ütles Luminor Group AB tegevjuht Erkki Raasuke.

«Luminor soovib kujuneda uue põlvkonna pangaks ja finantsteenuste pakkujaks, kes arvestab Baltimaade ettevõtete ja inimestega, ning seetõttu on Wade’i varasem kogemus fintech´i ja panganduse vallas meie meeskonna jaoks väga väärtuslik,» lisas Raasuke.

Enne TransferWise’iga liitumist oli Wade kolm aastat Estonian Airi finantsjuht ning varem on ta kaheksa aastat töötanud mitmesugustel ametikohtadel Swedbanki grupis, muu hulgas Eesti Hansapanga finantsjuhi ja pangagrupi finantsosakonna vanemanalüütikuna.

TransferWise’is vastutas Stokesi juhitud meeskond ülekannete ja klientide raha kaitsmise eest. Ta ütles, et Luminoris hakkab ta tegelema juhatuse ja juhtkonna tasandi projektidega.

«Praeguses faasis, kuhu Luminor on oma ühinemise ja ülemineku protsessiga jõudnud, vajatakse lisajõude ning mul on väga hea meel tuua siia oma senine kogemus, et muutused toimuksid klientide jaoks võimalikult kiiresti ja tõhusalt,» kommenteeris Stokes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles