Utilitase soojusettevõtete juhatuse esimeheks sai Andres Veske

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Veske.
Andres Veske. Foto: Raul Mee

Energiakontserni Utilitas kuuluvate soojusettevõtete AS-i Utilitas Tallinn ja AS-i Utilitas Eesti uueks juhatuse liikmeks ning juhatuse esimeheks kinnitati Andres Veske. 

Vastavalt ettevõtete nõukogude otsusele asub senine juhatuse esimees Priidu Nõmm mõlema ettevõtte nõukogu esimehe ametikohale.  

«Utilitas on kaasaegne energiaettevõte, mis investeerib ainuüksi käesoleval aastal ligi 50 miljonit eurot tootmise ning soojusvõrkude arendamisesse ja ehitamisesse. Kaugküte on selge tulevikuperspektiiviga valdkond ning soovin anda oma panuse selle valdkonna arendamisse. Seejuures tuleb silmas pidada nii energeetika ökoloogilise jalajälje vähendamise eesmärki kui ka klientidele konkurentsivõimelise teenuse pakkumist,» märkis Andres Veske.

Alates 15. maist ametisse astunud Veske oli viimastel aastatel Silpower AS-i (endine AS Sillamäe SEJ) juhatuse liige ning enne seda juhtis ta üle kümne aasta Viru Keemia Gruppi kuuluvaid energiaettevõtteid. Alates 2006. aastast kuulub ta Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühingu juhatusse, olles alates 2012. aastast selle juhatuse esimees.

AS-i Utilitas Tallinn ja AS-i Utilitas Eesti juhatustesse kuuluvad lisaks Veskele Aulis Meitus ja Janek Trumsi. Lisaks Priidu Nõmmele kuuluvad Utilitas kontserni soojusettevõtete nõukokku Priit Koit ja Kristjan Rahu.

Utilitas on Eesti energiakontsern, mis panustab energiatõhususe, varustuskindluse ja energiajulgeoleku suurendamisse. Kontserni kuuluvad kaugkütteteenust pakkuvad AS Utilitas Tallinn ja AS Utilitas Eesti ning Tallinnas elektrit ja soojust tootev OÜ Utilitas Tallinna Elektrijaam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles