Simson kohtub ühistranspordi küsimustes Kagu-Eesti vallajuhtidega (2)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson
Majandus- ja taristuminister Kadri Simson Foto: Eero Vabamägi

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson viibib täna visiidil Kagu-Eestis, kus külastab Võrumaad ja Põlvamaad, kohtub kohalike vallajuhtide ning Kagu-Eesti ühistranspordikeskuse esindajatega.

Ministri visiidi peateemaks on regionaalse ühistranspordi olukord ja arendamine, samuti tuleb kohtumisel vallajuhtidega teemaks piirkonna teedevõrk ning teede seisukord ning seda nii omavalitsuse kui ka riigimaanteede puhul, ütles majandus- ja kommunikatsiooniministeerium pressiteate vahendusel.

«Mul on hea meel kohtuda Kagu-Eesti vallajuhtidega ja arutada ühiselt teemadel, mis on aktuaalsed ning vajalikud. Kevadine ilm toob üle Eesti välja probleemseid teelõike, mis võivad vajada riigi toetust kiiremini, kui esialgselt plaanis on olnud.  Sellises olukorras on õige tutvuda piirkonna inimeste reaalsete murede ja vajadustega,» rääkis majandus- ja taristuminister Kadri Simson.

Minister lisas, et teede seisukorra kõrval on hetkel üheks põletavamaks teemaks ka ühistransport ja selle arendamine. «Kagu-Eesti oli teadupärast esimene piirkond, kes teatas, et nemad soovivad üle minna tasuta ühistranspordile. Teenuse parendamiseks tuleb aga ajakohastada ka liine ja graafikuid ning see on kõik kohaliku keskuse ülesanne,» märkis Simson.

Majandusministri visiit saab alguse Setomaalt, millele järgneb kohtumine piirkonna vallajuhtidega. Ühistranspordikeskuse visiit leiab aset orienteeruvalt kell 14.30.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles