500 noort saavad EV100 raames tasuta Mindvalley seminarist osa võtta

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Fabrice Michaudeau / PantherMedia / Fabrice Michaudeau

Sel suvel toimub esimest korda Eestis mujal maailmas populaarsust kogunud Mindvalley programm, millest saavad tasuta osa võtta ka 500 noort, keda tulevad teiste hulgas inspireerima nii laulja Tanel Padar, kui Eesti üks noorimaid miljonäre, Kristel Kruustük. 

Mindvalley U projektijuhi Kadi Oja sõnul tekkis tasuta noortepäeva idee koostöös EV100 korraldustoimkonnaga ning nende sooviks on pakkuda noortele inspireerivat päeva, mille raames saaksid nad kuulsatelt kõnelejatelt vahetult õppida. «Valisime seminari sihtrühmaks just noorukid vanuses 14-20, sest soovime aidata noortel leida oma tee, mis on kooskõlas nende endi südamesoovide, unistuste ja visiooniga,» selgitas Oja.

Noorte seminaril astuvad üles nii Mindvalley U põhiprogrammi esinejad nagu näiteks ettevõtte loojad Vishen Lakhiani ja Kristina Mänd Lakhiani ning ka mitmed Eesti oma armastatud kuulsused nagu laulja Tanel Padar ja Eesti noorim äpimiljonär Kristel Kruustük. 

«Mind on alati noored inspireerinud, nende käes on ju tulevik! Loodan, et oma lugu jagades suudan noori inimesi veel rohkemgi innustada ja neile julgust anda oma plaane ellu viia. Seetõttu on mul ääretult hea meel osaleda Mindvalley noortepäeval!» kommenteeris üritust Kruustük. 

Kuna kohtade arv on piiratud, peavad tasuta inspiratsioonipäevast huvitatud noored täitma lühikese kandideerimisavalduse hiljemalt 31. maiks. Kõikide kandidaatide hulgast teeb valiku Mindvalley meeskond ning väljavalitutega võetakse ühendust hiljemalt juuni lõpuks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles