Viru Keemia Grupp otsib uut arendusdirektorit

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keemia Grupp.
Viru Keemia Grupp. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Viru Keemia Grupp (VKG) on kuulutanud välja konkursi leidmaks 2016. aasta aprillis ettevõtte arendusdirektori ja juhatuse liikme kohalt lahkunud Jaanus Purga asemele uut inimest.

Ettevõtte otsib inimest, kelle eesmärgiks on põhitootmise ning uute ärisuundade strateegiline arendamine parimate investeerimisvõimaluste rakendamiseks, seisab töökuulutuses.

Uus arendusdirektor peaks tegelema põlevkiviõli kasutusala laiendamise, toodete kvaliteedi tõhustamise ja väärtusahela pikendamisega. Uue arendusdirektori leida on investeerimisvõimalused (bio)kütuste, peenkeemia ja energeetika valdkondades.

Ettevõtte ootab 19. maini kandidaatide avaldusi, kellel on majandus- või tehnikavaldkonnas kõrgharidus, kes on ärilise mõtlemisega, kes on teostanud suuri projekte ja kellel on juhtimiskogemus.

2016. märtsi lõpus teatas VKG, et ettevõtte nõukogu rahuldas juhatuse aseesimehe ja finantsdirektori Ahti Puuri ning juhatuse liikme Jaanus Purga lahkumisavaldused, mis jõustusid järgmisest päevast ehk 1. aprillist. Kontserni juhatuse liikme ja finantsdirektori ametisse asus seni finantsdirektori asetäitjana töötanud Jaanis Sepp.

Purga lahkumine VKG kontsernist oli ettevõtte teatel tingitud enamiku arendusprojektide peatamisest. Ta oli ettevõttes töötanud 16 aastat. Aprillis VKG arendusdirektori kohta täita ei plaaninud ja ettevõtte juhatus kavatses jätkata viieliikmelisena.

VKG omandisse kuuluvad kaevandus, põlevkivi ümbertöötlemise tehased, elektrijaam ning elektri- ja soojuse jaotusettevõtted.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles