Väikeinvestorid kuulutasid ülevõtjale sõja

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Vallikivi.
Hannes Vallikivi. Foto: Liis Treimann

Kasiinokompanii Olympic EG kutselised väikeinvestorid teatasid eile, et võitlevad uue enamusosaniku vastu, sest Novalpina Capitali ülevõtmispakkumine on rajatud väikeaktsionäride survestamisele ning ülevõtja plaanid seavad ohtu Eesti kapitalituru arengu ja järgmised avalikud esmaemissioonid.

«Meile ei meeldi viis, kuidas see asi välja kuulutati ja üles ehitati. Ei meeldi väikeinvestorite heidutamine,» ütles aktsionäride esindaja, advokaadibüroo Derling juhtivpartner Hannes Vallikivi. «Minu jaoks on see heidutamine, kui öeldakse, et võtke või jätke. Ja et kui me ei taha, siis nad teevad meie osaluse lahjemaks või suruvad meid välja läbi ühinemise.»

Olympic EG aktsionäridele tehtud ülevõtmispakkumise 1,9 eurot aktsia eest võttis vastu 88,5 protsenti aktsionäridest. Novalpina pressiesindaja sõnul on Olympicu ülejäänud aktsionäridel endiselt võimalik müüa oma aktsiad neile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles