Türi lillelaadal ummikuid ei tekkinud

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laadal käis ka põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder koos abikaasa Jannega.
Laadal käis ka põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder koos abikaasa Jannega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Korraldajad jäid selle aasta Türi lillelaadaga igati rahule, sest ilm soosis laada kulgu, inimesed olid rahulikud ja rõõmsad ning isegi kardetud liiklusummikuid ei esinenud.
 


Laada peakorraldaja Liivi Lohvart ütles, et jäi nädalavahetusega igati rahule, sest kõik toimkonnad ja korraldusmeeskonnad said oma tööga edukalt hakkama.

Laata külastas kokku ligi 25 000 inimest, kellest turiste oli paari tuhande ringis. Kauplemiskohti, millest igaühele mahtus kolm müüjat, oli kokku 777. Rohelise kraami ehk istikutega kauplejaid oli sel aastal rohkem kui eelnevatel.

Laata külastas ka presidendipaar. Laval esinejad ja hulk toitlustajaid tegid laadal olemise veelgi mõnusamaks. Kokku oli korraldusega erinevate toimkondade kaudu seotud ligi 300 inimest. Lavalt käis läbi 150 esinejat. Töötas väike lastepark.

Need on esialgsed tulemused. Nüüd seisab korraldajail ees analüüs, mille käigus võetakse läbi kõik pisidetailid, mida annaks järgmisel aastal paremini teha või korraldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles