Buffetti kriitika kukutas bitcoin'i (1)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Investor Warren Buffett.
Investor Warren Buffett. Foto: LUCAS JACKSON/Reuters/Scanpix

Berkshire Hathaway aktsionäride üldkoosolekul pildusid Warren Buffett ning tema äripartner Charlie Munger bitcoin’i ja teiste krüptorahade pihta üksnes kriitikanooli ning see kajastub ja bitcoin’i hinnas.

Investeerimisgurul Buffettil jätkus bitcoin’i kohta üksnes kriitikat ning see kukutas krüptomündi hinna 9188 dollarile, samas kui nädalavahetusel kerkis see 9900 dollari manu, kirjutab Äripäev.

Bitcoin on viimase kuu ajaga tõusnud 40 protsenti: möödunud kuul kukkus selle väärtus suisa 6700 dollari juurde. 10 000 dollari piir on jäänud püüdmatuks aga juba üsna pikka aega.

Buffett nimetas bitcoin’i suisa «rotimürgiks» ning manitses investoreid, et kui nood peaksid bitcoin’i ostma, siis arvestagu sellega, et nad ostavad midagi, mis ei tooda mingit väärtust ning mille puhul jääb üle üksnes loota, et järgmine investor selle eest rohkem maksab.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles