Toompark üürimajadest: riik paneb haritlased kuuti elama (1)

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Toompark
Tõnu Toompark Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX

Adaur Grupi omanik ja kinnisvarainvestor Tõnu Toompark ütles riiklike üürimajade projekti kommenteerides, et see võtab arendajatelt motivatsiooni arendamisega tegelda.

«Järjest rohkem levib suhtumine, et küll riik tuleb ja aitab ning sekkub vabale turule,» vahendab Äripäev Tõnu Toomparki sõnu. «Ma ei ole riigi rahapõletamist nii heleda leegiga kunagi varem näinud, lasen seda vaadates lihtsalt käed rippu – issand, sa näed, aga ei mürista,» jagus kinnisvaraeksperdil Bigbanki kinnisvarakonverentsil riigi suhtes vaid kriitikat.

«Kodu andmise asemel võiks inimeste palku tõsta, siis saaks turg vabalt edasi toimida,» selgitas ta. «Praegu aga antakse kõrgharitud inimestele mingid kuudid, millest nad ka ise ei saa aru, millega täpselt tegu – kas tõesti peavad haritud inimesed sellises kohas elama, selle asemel, et ise endale eluase muretseda,» imestas Toompark.

Loe lähemalt Äripäevast

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles