Putin lubas julgelt majandusreforme, mis tõstaks elatustaset kogu riigis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin (paremal) ja kaitseminister Sergei Šoigu Vene Geograafia Seltsi järelvalvenõukogu istungil Peterburis.
Venemaa president Vladimir Putin (paremal) ja kaitseminister Sergei Šoigu Vene Geograafia Seltsi järelvalvenõukogu istungil Peterburis. Foto: Michael Klimentyev / AP

Esmaspäeval neljandaks ametiajaks Vene presidendi kohale asunud Vladimir Putin lubas majandusprogrammi, mis tõstaks elatustaset kogu riigis. 

Putin ütles tseremoonial, et Venemaa majandusolukorra parandamine pärast langust, mille osaliseks põhjuseks on rahvusvahelised sanktsioonid, on tema järgmise kuueaastase ametiaja peaeesmärk.

«Nüüd peame kasutama kõiki olemasolevaid võimalusi, lahendamaks pakilisi arenguülesandeid, saavutamaks majanduslikke ja tehnilisi läbimurdeid, et tõsta konkurentsivõimet neis valdkondades, mis otsustavad tuleviku,» ütles Putin kõnes. «Uus elukvaliteet, heaolu, turvalisus ja inimeste tervis - see on praegu kõige tähtsam.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles