Kauasele linnajuhile esitati korruptsioonikahtlustus (7)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õismäel asuv 1,3 miljonit eurot maksnud sportmängude sisehall tõi linna spordiameti endisele juhile Rein Ilvesele korruptsioonikahtlustuse.
Õismäel asuv 1,3 miljonit eurot maksnud sportmängude sisehall tõi linna spordiameti endisele juhile Rein Ilvesele korruptsioonikahtlustuse. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Möödunud kolmapäeval pidas keskkriminaalpolitsei kinni Tallinna spordi- ja noorsooameti pikaaegse juhi, hiljuti muude skandaalide tõttu ametist lahkunud Rein Ilvese.

Peale Ilvese pidas politsei kinni veel ühe mehe. Neile esitatud kuriteokahtlustuse sisuks on Tallinna spordi- ja noorsooameti korraldatud hangetes omade eelistamine. Hangete korraldamises osalenud spordiameti asejuht Ain Kivi tunnistas, et politseiuurimine talle väga suure üllatusena ei tulnud, sest ta puutus kokku juba samateemalise linna siseauditiga. 

«Sellele küsimusele, kust tekkis hankeprojektidesse näitena just seda tüüpi pneumohall, ei oskagi väga vastust leida. Need erinevad siseauditid on juba suhteliselt ära väsitanud, segavad töörütmi. Ega see mingi hea uudis ei olnud,» ütles Kivi.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles