YouTube videosid vaatab iga kuu 1,8 miljardit registreeritud kasutajat

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
YouTube.
YouTube. Foto: DADO RUVIC / REUTERS

YouTube tegevjuhi Susan Wojcicki sõnul vaatab platvormi iga kuu 1,8 miljardit sisse logitud kasutajat, võtmata arvesse neid, kes vaatavad niisama.

Wojcicki andis YouTube'i reklaamiklientidele mõeldud Brandcast'i presentatsioonil ülevaate sellest, kuidas videoplatvormil läinud on. Saavutustena tõi ta veel välja Beyoncé rekordeid purustava otseülekande, mis jõudis 41 miljoni vaatajani ja Despacito laulu, millel sai eelmisel kuul täis viis miljardit vaatamist (enne kui häkkerid selle ära kustutasid).

Wojcicki adresseeris ka mõningaid YouTube'i probleeme näiteks arvukad lastele ebasobilikud videod ja veelgi arvukamad vandenõuteoreetikude videod. «See on avatud platvormi paratamatus - see toob maailma kokku sellisel moel, mis polnud varem võimalik. Mõned üritavad seda ära kasutada,» lausus Wojcicki ja toonitas, et YouTube peab kasvama vastutustundlikult.

Ühe potentsiaalse uuendusena pakkus Wojcicki välja seadistuste, mis lubab lastel vaadata ainult inimeste poolt kontrollitud videosid (enamasti teevad seda algoritmid). Samuti lubas ta palgata 10 000 täiendavat moderaatorit.

Allikas: The Verge

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles