DPD kullerid saavad 700 000 euro eest pihuarvuteid

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued pihuarvutid
Uued pihuarvutid Foto: DPD

Transpordi- ja logistikaettevõte ostab oma Baltimaades ringi liikuvatele kulleritele 700 000 euro eest uusi pihuarvuteid, et nad saaksid kiiremini tuvastada saadetiste andmeid ja võtta ühendust klientidega.

Tegemist on Honeywelli toodetavate Dolphin CT60 mobiilsete arvutitega, mis tehnilistelt näitajatelt meenutavad vägagi nutitelefone, kuid eriti heaks on neil arendatud skannimisfunktsioon.

Muus osas: veidi vana Androidi platvorm (7.1), 3 GB RAM ja 4 GB ROM, 4,7-tolline puutetundlik HD-kvaliteedis ekraan, 13 MP kaamera ja 4000 mAh mahutavusega aku, WiFi, 4G, NFC ja Bluetooth. Mobiil mis mobiil, ainult kaalub kaks korda rohkem ehk ligi 350 grammi. Hind on neil seadmetel ligikaudu 1300 eurot.

«Tegemist on ühe tänapäevasema ja kvaliteetsema professionaalse seadmega, mida kullervedude vallas kasutada. Kuller ise saab skanneriga efektiivsemalt töötada, aga ka kliendile on näiteks pakkide eest allkirjade andmine mugavam, kuna uus seade on ergonoomilisem ning puutetundlik ekraan täpsem ja tundlikum,» märkis DPD Eesti AS tegevjuht Rainer Rohtla.

Rohtla selgitas, et põhimõtteliselt on skanner kullerile peale auto kõige olulisemaks töövahendiks.

Esimesed DPD Eesti kullerid on uued skannerid juba kätte saanud ning aasta jooksul vahetatakse välja kokku ligi 150 seadet. Järgmisel aastal hakatakse uuendama ka veokipargi skannerseadmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles