Tänasest saab taotledaTransferwise´i deebetkaarti

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transferwise`i üks asutajaid ja omanikke Kristo Käärmann ütles, et eurooplastel on õigus täpselt teada, kui palju nad ühe või teise asja eest maksavad.
Transferwise`i üks asutajaid ja omanikke Kristo Käärmann ütles, et eurooplastel on õigus täpselt teada, kui palju nad ühe või teise asja eest maksavad. Foto: Eero Vabamaegi / PM/SCANPIX BALTICS

Alates tänasest on Euroopas elavatel inimestel võimalik taotleda Transferwise`i deebetkaarti ja omada kohalikke pangarekvisiite Suurbritannias, USA-s, Austraalias ja Euroopas, teatas ettevõte.

TransferWise tuleb turule piirideta virtuaalkonto ja Mastercard deebetkaardiga, teatas ettevõte.

Lisaks deebetkaardile tuleb TransferWise välja piirideta virtuaalkontoga.

TransferWise’i piirideta konto tähendab välisriiki reisijale või välismaal elavale-töötavale inimesele võimalust saata, kulutada ja säästa raha nagu kohalik elanik sihtriigis – ilma pangatasude ja vahetuskursi erinevustest tulenevate kuludeta.

Praegu on võimalik Mastercard deebetkaarti kasutada eraklientidel, vabakutselistel ja füüsilisest isikust ettevõtjatel. Ärikliendid saavad deebetkaarti taotleda alates 2018. aasta teisest poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles