Kadri-päeva oodanud Hiiumaa sai Kadri-tunni (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandusminister Kadri Simson on parvlaeva Tiiu pardal jõudnud kohakuti Rukkirahuga, mille järgi on saanud nime riukalik kanal, mille tekitatud hädasid minister eile Hiiumaale klattima sõitis.
Majandusminister Kadri Simson on parvlaeva Tiiu pardal jõudnud kohakuti Rukkirahuga, mille järgi on saanud nime riukalik kanal, mille tekitatud hädasid minister eile Hiiumaale klattima sõitis. Foto: Mihkel Maripuu

Majandusminister Kadri Simsoni Hiiumaa-külastus ei jõudnud eile veel õieti alatagi, kui juba läbi sai. Visiidi põgusus nörritas küll kohalikke ettevõtjaid, kuid vallajuhid tundusid lootusrikkad, et kevadtalvine parvlaevakriis ei kordu niipea.

Aprilli algul rõõmustasid hiidlased, et olid lõpuks suutnud majandus- ja taristuministri Kadri Simsoni (Keskerakond) saarele meelitada, et temalt viletsa parvlaeva- ja lennuühenduse kohta aru pärida.

Selleks ajaks oli jumal teab millal toimiv parvlaevaliiklus hiidlased juba viimase piirini viinud. Saare ettevõtjad ägasid tuhandetesse eurodesse küündivate kahjude käes, mitu kuud mandrihaigla järjekorras oodanud hiidlased olid pidanud ühtelugu arstiaegu tühistama.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles