Elektritakso vahetab terve autopargi välja (2)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektritakso uued autod.
Elektritakso uued autod. Foto: Aivar Kullamaa

Eesti taksoettevõte Elektritakso vahetab kõik oma taksopargi 55 autot selle aasta jooksul uute Nissan Leafide vastu välja.

«Vahetame oma autod välja, sest soovime, et nii meie kliendid kui taksojuhid saaksid sõita alati parima võimaliku autoga,» ütles Elektritakso juhatuse esimees Ermo Kontson. «Kindlasti on meile ka tähtis uue auto omadus sõita ühe laadimisega peaaegu kaks korda kaugemale kui eelmiste põlvkondade autodega,» lisas ta.

Kontsoni sõnul alustavad uued elektritaksod esialgu sõitu Tallinnas ja Pärnus, kuid lähima pooleteise aasta jooksul on plaanis välja vahetada kõik taksopargi sõidukid Nissan Leafide vastu.

Samuti plaanib ettevõte märkimisväärset kasvu – kui hetkel on Elektritakso taksopargis 55 sõidukit, siis viie aasta plaanis on eesmärgiks koguni kümnekordistada praeguse taksopargi suurust Eestis.

Eesti taksoettevõte Elektritakso alustas oma tegevust 2012. aastal ning tegutseb tänaseks Tallinnas, Pärnus ja Tartus, olles seega suurim elektritakso ettevõte Eestis.

 Elektritakso taksoparki kuulub praegu 55 sõidukit.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles