Morgan Stanley: pullituru lõpp on lähedal

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Matthias Mayer/PantherMedia / Matthias Mayer

Investorid, kes ootavad, et USA maksukärped ning valitsuskulutuste kasv aitavad aktsiaturul ka järgmisel aastal tõusta, peavad pettuma, arvavad Morgan Stanley analüütikud.

Analüütikud rääkisid sellest, et fiskaalpoliitika stiimulid on aktsiahindadesse juba suuresti sisse arvestatud ning selle mõju ei tohiks enam kaua kesta, vahendab Äripäev.

«Head emotsioonid on turud juba täielikult või väga suures osas juba hindadesse arvestanud, kuid negatiivsete aspektidega nii palju pole veel arvestatud,» kirjutati 31-leheküljelises uurimuses, mille kohaselt peaks USA aktsiaturgude tipp tulema 2018. aasta lõpus.

Morgan Stanley analüütikud ütlevad, et investorid võiksid vaadata Euroopa aktsiate poole. Lisaks sellele tasub investeerida firmadesse, mis säilitavad oma marginaale ehk fookus peaks olema sektoritel ja konkreetsetel aktsiatel. 

Loe lähemalt Äripäevast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles