Ericsson Eesti uueks juhiks saab Andrus Durejko

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ericssoni tehas Eestis
Ericssoni tehas Eestis Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Ericsson Eesti AS uueks juhiks saab alates tänasest ettevõttes üle 25 aasta töötanud Andrus Durejko.

Ettevõtte tegevdirektorina vastutab Durejko Ericssoni tegevuse juhtimise ja äriplaanide elluviimise eest Eesti turul. Lisaks jätkab ta tööd Soome ja Baltimaade digitaalteenuste valdkonnajuhina ning Ericsson Eesti juhatuses, kuhu ta on kuulunud alates 1999. aastast.

Andrus Durejko
Andrus Durejko Foto: Erakogu

Eestist pärit Durejko liitus Ericssoniga 1993. aastal, töötades selle aja jooksul mitmel erineval positsioonil. Viimati vastutas Durejko süsteemiintegratsiooniprogrammide eest Eestis, enne seda juhtis mobiilsidevõrkude osakonda Ukrainas.

«Minu eesmärk on veelgi tugevdada meie kui juhtiva info- ja kommunikatsioonitehnoloogia partneri positsiooni 5G väljaarendamisel,» ütles Durejko.

Ericsson Eestit viimased 24 aastat juhtinud Seth Lackman otsustas ettevõttest lahkuda ja jätkata oma karjääri väljaspool Ericssoni.

Ericssoni Tallinna tehase juhina jätkab Lars Ottoson.

Ericsson Eesti Tallinna tehas toodab kõrgtehnoloogiliste seadmete abil sidevõrgu tugijaamu, mis teevad võimalikuks tipptasemel andmeside edastuse maailmas. Ericsson Eestis töötab tänase seisuga ligikaudu 1500 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles