RKASi tipust pudenes üks juht

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RKAS haldab muuhulgas ka nelja ministeeriumi ühishoonet Suur-Ameerika tänaval.
RKAS haldab muuhulgas ka nelja ministeeriumi ühishoonet Suur-Ameerika tänaval. Foto: Sander Ilvest

Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu kutsus reedest tagasi 16 aastat ettevõttes töötanud ja juhatuse liikmeks tõusnud Tanel Tiitsi.

«Riigi Kinnisvara AS seisab organisatsioonina muudatuste lävel ja praegu on aeg anda võimalus uuel juhil Kati Kusminil need muudatused ellu viia ning võtta kliendisuhete arendamise teatepulk Tanel Tiitsilt üle,» ütles RKAS-i nõukogu esimees Sulev Luiga preessiteate vahendusel.

Ettevõtte juhatus jätkab kahe liikmega: juhatuse esimees Kati Kusmin ja juhatuse liige Piia Kallas.

Luiga tänas 16 aasta eest ettevõttes Lõuna piirkonna kinnisvarahaldurina alustanud ja juhatuse liikmeks tõusnud Tanel Tiitsi pikaajalise tööpanuse eest, samuti juhtimisvastutuse võtmise eest mullu, kui ta uue juhi leidmiseni võttis enda kanda juhatuse esimehe kohustused.

«Tiits alustas ettevõttes tööd kinnisvarahaldurina 2002. aastal ja on teinud RKAS-is muljetavaldava arengu spetsialistist tippjuhiks,» lisas ta.

«Olen pikkade aastate jooksul, sealhulgas aastast 2016 juhatuse liikmena, osalenud Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi ülesehitamises ja arengus. Näen, et RKAS liigub Kati Kusmini juhtimisel õigel suunal ja kavandab õigeid asju. Ettevõtte meeskond on tugev ja pühendunud ning usun, et vajalikud muudatused viiakse ellu,» ütles Tanel Tiits.

«Tänan kolleege ja koostööpartnereid sisuka koostöö eest ja soovin Riigi Kinnisvara AS meeskonnale edu ning jään oma kunagisele tööandjale pöialt hoidma. Peale 16 aastat töötamist Riigi Kinnisvara AS-is tahan endale anda uue võimaluse leida põnev tegevus, kus saan samaväärselt areneda ja panustada,» lausus Tiits.

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) on 2001. aastal riigi kinnisvara senisest tõhusamaks haldamiseks loodud Eesti vabariigile kuuluv 218 miljoni euro suuruse aktsiakapitaliga ning 375 miljoni euro suuruse netovaraga kinnisvaraarenduse ja -haldusega tegelev äriühing. Aktsiaid valitseb rahandusministeerium.

RKAS-i peamine ülesanne on riigilt ülevõetud kinnisvara saneerida, läbipaistvamalt ja efektiivsemalt arendada ja hallata ning riigivalitsemiseks mittevajalik vara võõrandada. Ettevõtte peamisteks klientideks on riigiasutused ja avalike teenuste pakkujad, kellele osutatakse kinnisvara haldus-, arendus- ja nõustamisteenust. RKAS-i konsolideerimisgruppi kuulub ka tütarettevõtja OÜ Hooldus Pluss, mis pakub kinnisvara hooldusteenuseid eriotstarbelistel objektidel.

Möödunud majandusaastal oli Riigi Kinnisvara AS-i töötajate keskmine arv 220, kes moodustavad Eesti riigi kinnisvaravaldkonna kompetentsikeskuse. Ettevõtte tegevus on jagatud nelja piirkonna vahel: Põhja piirkonnas töötas aastavahetuse seisuga 167 inimest, Lõuna piirkonnas 24, Lääne piirkonnas 20 ja Ida piirkonnas 9.

Äriühingul on neljaliikmeline nõukogu, millesse kuuluvad nõukogu esimehena Sulev Luiga, ja nõukogu liikmed Kaie Karniol, Marianne Paas ja Tõnu Toompark.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles