Politsei tahab välivormi raamlepingud sõlmida aprilli lõpuks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinik. Foto on illustratiivne.
Politseinik. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) tunnistas välivormi hankel edukaks kolm pakkujat, kellega loodab sõlmida raamlepingud aprilli lõpuks.

«Otsus edukaks tunnistamise kohta on tehtud ning soovime kolme eduka pakkujaga sõlmida raamlepingu. Soovime sõlmida raamlepingud hiljemalt aprilli kuu lõpuks,» ütles PPA tehnika- ja varustustalituse juht Argo Länik BNS-ile.

«Välivormi hankele esitati kolm pakkumust. Ühispakkumuse esitajaid oli kaks: Image Wear AS ja Image Wear OY ning A la Carte Uniforms OÜ ja A la Carte Identity Clothing AB, lisaks eelmainitutele osaleb hankel ka AS Profline,» ütles PPA pressiesindaja Olja Kivistik märtsis BNS-ile.

Hankega ostab PPA politseiametnike välivormi: jope, tuulejakk, soojendusvooder, vormijakk ning vormipüksid.

Ühe vormikomplekti eluea maksimaalseks pikkuseks on kolm aastat. Kogu PPA vormivarustuse välja vahetamine toimub esimese kahe aasta jooksul ning eeldusel, et täitja täidab selle aja jooksul lepingut korrektselt, on majanduslikult otstarbekas jätkata samade täitjatega kuni kahekordse vormiesemete kandmisperioodi lõpuni, ehk kokku kuueks aastaks.

«Lepingu eeldav maksumus kuue aasta jooksul on arvestatud kokku seitse miljonit eurot. Pakkumised esitati esimese tarne kohta, mida soovime saada juba sel aastal. Pakkumused olid vahemikus 2,9 miljonit kuni 3,5 miljonit eurot,» ütles Kivistik.

Varem soovis PPA osta kogu vormiriietuse ühe täisteenushankega, kuid ei õnnestunud leida ettevõtet, mis pakuks oodatud hinnaga nii kõigi vormiriiete õmblemist kui ka riietuse lao- ja logistikateenust.

Umbes kümnest vormiriietuse hankest on praeguseks välja kuulutatud veel hanked politseiametnike jalatsite, polosärkide, kinnaste, termopesu ja torusallide ostmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles