Eesti ettevõte sisenes Põhjamaade m-parkimise turule

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EasyParki ja Fortumo parkimislahendus
EasyParki ja Fortumo parkimislahendus Foto: Fortumo

Mobiilimakselahendusi pakkuv ettevõte Fortumo alustas koostööd digitaalsete parkimisteenuste ettevõttega EasyPark Group ning selle tulemusena saavad autojuhid Soomes, Norras ja Rootsis parkimise eest maksta Fortumo kaudu.

Teenuse kasutamiseks ei pea juhid sisestama nutitelefoni oma krediitkaardiandmeid ega isiklikku informatsiooni. M-parkimise puhul tuleb kasutajal saata vaid sõnum vajaliku infoga - auto registrimärk, parkimistsoon, parkimisaja pikkus - EasyParkile. Tasumine teenuse eest käib mobiilioperaatori arve või kõnekaardi saldo kaudu.

EasyPark pakub parkimisteenuseid enam kui 700 linnas 13 Euroopa riigis. Ühekordne integratsioon Fortumo makseplatvormiga võimaldas EasyParkile ligipääsu maksete kogumiseks kõigilt Soome, Norra ja Rootsi mobiilioperaatoritelt. Ettevõtetel on kavas koostööd laiendada ka teistesse riikidesse, kus EasyPark tegutseb.

«Fortumo kaudu saame mobiilimakseid pakkuda kõigil Skandinaavia turgudel läbi ühe integratsiooni, muutes lihtsa ja mugava makselahenduse kättesaadavaks korraga kõigile oma klientidele neis riikides,» kommenteeris koostööd EasyPark Groupi ärijuht Maurits Börjeson.

Fortumo arendab digitaalset platvormi rakendustepoodidelele ja digiteenuste pakkujatele kasutajabaasi kasvatamiseks, maksete kogumiseks ja kliendilojaalsuse tõstmiseks. Ettevõte ühendab teenusepakkujaid enam kui 350 mobiilioperaatoriga Aasias, Euroopas, Ladina-Ameerikas, Lähis-Idas ja Aafrikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles