Eestlaste veebirakendus näitab välisturgudel kiiret kasvu

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eestlaste poolt loodud veebipõhine ajajuhtimisrakendus Toggl.com näitab välisturgudel kiiret kasvu – eelmisel aastal suurenes Toggl’i kasutajaskond 400 protsenti, vahendab Tallinna Tehnopoli veebikülg.


Toggl.com on veebipõhine ajajuhtimisrakendus, kus kasutaja saab hõlpsalt märkida oma tegevustele kuluvat aega ning tulemusi analüüsida. Rakendus annab lihtsalt ja mugavalt ülevaate nii isiklikust kui meeskonna ajakasutusest.

Togglit saab kasutada tasuta kuni 5-liikmeliste meeskondade puhul, suuremate organisatsioonide puhul rakendub mõõdukas kuutasu. Täna kasutab Togglit iga päev 14 000 inimest ning tootel on üle 2200 on maksva kliendi.

Togglit arendava tarkvaraettevõtte Apprise tegevjuhi Alari Aho sõnul läheb Togglil välisturgudel väga hästi.

«Toggli peamiseks konkurentsieeliseks on lihtne ja kiire kasutuselevõtt ka suuremates meeskondades. 2010. aastal kasvas Toggli kasutajaskond 400 protsenti, sellel aastal ootame kasvu 300 protsendi ulatuses. Oleme kasumlikud ning kavatseme kiiret kasvu jätkata,» märkis Aho.

Tema sõnul asub umbes pool Toggli kasutajatest USAs, Kanadas ja Suurbritannias. Need on ka ettevõtte suurimad ja prioriteetsemad turud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles