Raha pole veel kõik: rikas golfiklubi ei suuda vanapaarilt kodu ära osta

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rory Mcllroy golfirajal.
Rory Mcllroy golfirajal. Foto: TNS/Atlanta Journal-Constitution/TNS

USAs Georgias asuv tuntud golfiklubi Augusta National on enda asukoha ümber ostnud maad kokku juba paar aastakümmet, kuid üks pere keeldub oma kodu müümisest, kirjutab BusinessInsider.

Golfiklubi soovib pidevalt oma aladega piirnevaid maid osta, et laieneda, kuid alati see ei õnnestu. Nii on nad loonud oma golfiklubi juurde suure parkimisala, mis kunagi oli maju täis ning mis kõik ära osteti ja maha lükati. Peale ühe.

Üks perekond on siiani keeldunud oma maja müümisest, kuigi pakkumised järjest suurenevad. Thackerite perele kuuluv maja seisab nüüd keset hiiglaslikku parkimisala ning on ainus, mida kuulus golfiklubi ei suuda raha eest ära osta, vaatamata pidevatele miljoni dollari suurustele pakkumistele.

Herman ja Elizabeth Thacker lihtsalt ei taha oma kodust lahkuda. „Raha pole veel kõik siin ilmas,“ ütles Herman Thacker olukorra selgituseks.

Herman ja Elizabeth ehitasid maja 1959. aastal ning on siin üles kasvatanud lapsed, lapselapsed ja isegi lapselapselapsed. Hoolimata pidevast keeldumisest maja müüa käivad golfiklubi juhid ikkagi regulaarselt uurimas, kas nad on meelt muutnud. Ja vanapaar keeldub jälle. Vähemalt siiani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles