FOTOD: altkäemaksu kahtlusega Jaanus Vingi õuelt viiakse kalleid sõidukeid ära (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Altkäemaksu võtmises kahtlustatavana kaks päeva tagasi vahi alla võetud Tallinna linna bussiremonditöökodade asejuhi Jaanus Vingi Haabersti häärberis asuvaid kalleid autosid ja mootorrattaid on hakatud garaažidest välja vedama, suure tõenäosusega eesmärgiga nad sealt ära viia.

Harju maakohus lubas kolmapäeva õhtul võtta vahi alla suures ulatuses altkäemaksu võtmises kahtlustatavana Tallinna Linnatranspordi AS-i (TLT) bussiremonditöökodade asejuhi Jaanus Vingi.

Justkui mitte väga glamuursel ametikohal töötanud Vink harrastas samal ajal üsna luksuslikku eluviisi. Vingile kuulub elamu Tallinnas Rannamõisa teel, kaheksa korterit Mustamäel, Nõmmel, Põhja-Tallinnas, Kristiines, kesklinnas ja Lasnamäel. Samuti kaks tükki maatulundusmaad Maardus, kokku 14,5 hektarit.

Lisaks kirjutas Eesti Päevaleht, et Vink armastas ringi sõita Lamborghiniga ning tema Haaberstis asuva häärberi õuel on uhke autopark. Sama kinnitasid ka eile Postimehe poolt tehtud droonifotod.

Nüüd on Vingi Haabersti häärberi õuel mitu puksiirautot. Talle kuuluvaid mootorrattaid on hakatud garaažidest välja vedama ja puksiirautode peale tõstma, nagu ka hoovis asuvaid kalleid sõiduautosid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles