Oleg Gross laiendab äri Narva

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross väljub helikopterist.
Oleg Gross väljub helikopterist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lääne-Viru ärimees Oleg Gross plaanib oma kaubandusimpeeriumi Narva laiendada ning eile päeval maandus talle kuuluv helikopter efektselt piirilinna südames soetatud kaubandushoone katusel.

63 omanimelise kaupluse ning neid kauplusi teenindava pagari- ja lihatööstuse omanik Oleg Gross selgitas, et helikopteri maandumises katusele ei ole midagi erilist  − vaja on vaid omaniku nõusolekut, ning nimetatud juhul tema ise ongi omanik, kirjutab Põhjarannik.

Kolmes tulevases Narva kaupluses, mille koguinvesteering ulatub pea 7 miljoni euroni, saab Grossi arvestuste järgi olema umbes sada töökohta.

Ajakirjaniku küsimusele, miks Grossi äriimpeerium juba varem Narva laienenud ei ole, tunnistas ASi OG Elektra omanik: «Me olime lihtsalt väikesed ja jõudu polnud veel nii palju.» Gross lisas, et tahaks Narvas veel paar krunti ära osta. «Praegu häid variante pole, kuid me otsime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles