Autorollo advokaat elab peost suhu (2)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Roode.
Siim Roode. Foto: Mihkel Maripuu

Kurikuulsas Autorollo kriminaalasjas süüdi mõistetud endine vandeadvokaat Siim Roode saab praegu advokaadibüroos juristina töötades ametlikult 500-eurost palka, lisaks on tema pangakonto arestinud maksuamet.

Selline pilt avaneb omal ajal IRLi ridades poliitilist karjääri teinud Roode Autorollo tsiviilasjas esitatud kassatsioonkaebuse juures olevast menetlusabi taotlusest, millega Roode palub riigilt abi riigilõivu tasumiseks, kirjutab Äripäev.

Alates 2016. aasta detsembrist on Roodel üleval ka 20 122 euro suurune solidaarne maksukohustus ning tema pangakonto on arestitud, lisaks on tal ka nelja-aastane ettevõtluskeeld.

Ajakirjaniku küsimuse peale, kas Autorollo jamade tõttu on Siim Roode laostunud, vastas mees: «Te võib-olla ei usu mind, aga inimesed vahest mõtlevadki teistpidi. Ma tooksin sellise võrdluse, et hullusärgil ja surilinal taskuid ei ole.»

Loe pikemalt Äripäevast

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles