LG telefonid on Eestis tagasi

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LG G6
LG G6 Foto: David Rodriguez Rico/SIPA/David Rodriguez Rico/SIPA

Kehvade müügitulemuste tõttu vahepeal Ida-Euroopa lettidelt kadunud LG mobiiltelefonid hakkavad turule vaikselt tagasi tulema.

Nimelt andis Elisa teada, et on sõlminud LGga eksklusiivlepingu ning selle tulemusel jõudsid poodidesse eelmise aasta mudelid K10, Q6 ja G6. Lähiajal lisanduvad ettevõtte kinnitusel valikusse ka selle aasta  mudelid.

LG telefone tarnib Elisale Poola LG haru. Garantii- ja hooldustöid teeb Elisa partner LMT, kelle Eesti filiaal asub Tallinnas.

Elisa Eesti telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann märkis, et LG lahkus meie regioonist ajal, kui LG turuosa oli Elisas väga arvestatav. Lahkumise põhjuseks olid ebarahuldavad majandustulemused Ida-Euroopa 23. riigis. «Täna soovib LG naasta Eesti turule läbi Elisa, et taastada varasem edu,» märkis ta.

Müüki jõudvatest mudelitest sobib nõudlikumale kasutajale sellest valikust LG tippmudel G6, mis peidab endas 4GB RAMi, 32GB suurust sisemälu, kahte väga võimekat 13-megapikslist põhikaamerat, millega saab filmida 4K resolutsioonis videoid ja 5,7-tollist Quad HD+ ekraani, mis toetab ka HDR võimekusega videofailide mängimist. Lisaks sellele on G6 mudelil sõrmejäljelugeja, väga suur 3300mAh aku ja USB Type-C sisend, mis võimaldab kiirlaadimist.

LG Q6, mis välimuselt sarnaneb G6 mudeliga, jääb aga tehniliste näitajate poolest pigem keskmise hinnaklassi telefoniks. Q6-l on 5,5- tolline Full HD ekraan, 3GB RAMi, 32GB sisemälu ja 13MP põhikaamera.

Odavamasse hinnaklassi kuuluv K10 telefon sobib suurepäraselt vähem nõudlikule nutisõbrale. K10-l on 5,5-tolline 720p resolutsiooniga ekraan, 2 GB RAMi ja 13MP põhikaamera, mis tagavad iga kasutaja põhivajadused.

Kõik mudelid on vähemalt Android 7.0 versiooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles