RKAS sai algselt Erki Mölderile müüdud korteri eest ligi kahekordse hinna (3)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EASi nõukogu esimees Erki Mölder
EASi nõukogu esimees Erki Mölder Foto: Mihkel Maripuu

Avalikule enampakkumisele pandud Riigi Kinnisvara AS-ile (RKAS) kuulunud korteriomand Tartus Kooli tänaval leidis ostja 262 300 euroga, mis on praktiliselt kaks korda kõrgem hind, kui algselt otsepakkumisega küsiti EASi nõukogu esimehelt Erki Mölderilt.

Algselt müüs RKAS sama korteri otsepakkumisega EAS-i nõukogu esimehele Erki Mölderile 140 000 euro eest, ent kui selgus, et ostuhuvilisi olnuks rohkem, pööras riigiettevõte tehingu avalikkuse survel tagasi ja pani avalikule korteri enampakkumisele, vahendab ERRi uudisteportaal.

RKAS avaldas seejärel ajalehes müügikuulutuse, kus ligi 500-ruutmeetrine korteriomand-mitteeluruum koos 100-ruutmeetrise garaažiga läks enampakkumisele 140 000 euroga, kus pakkumiste tähtaeg oli 26. september.

Enampakkumisele laekunud 16 pakkumise hulgas, mis jäid vahemikku 162 002–262 300 eurot, osutus võitjaks suurima summa pakkunud Pental Elekter OÜ. Sellega teenis riigiettevõte üle 110 000 euro enam ehk ligi kaks korda suurema summa kui algselt Erki Mölderile suunatud tehinguga.

Loe lähemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles