Balti kütusehinnad: langus Tallinnas, tõus Riias

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Circle K automaattankla avamine Paides 2018. aasta alguses.
Circle K automaattankla avamine Paides 2018. aasta alguses. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Circle K tanklate hinnavõrdlusest selgub, et kui viimase töönädala jooksul Vilniuse ja Tallinna kütusehinnad pisut langesid, siis Riias oli märgata tõusutrendi.

Reedel maksis 95-oktaanine bensiin kõige rohkem Tallinnas ja kõige vähem Vilniuses. Kõige kallim diislikütus oli samuti Tallinnas ja kõige odavam Vilniuses.

Riias tõusis sel nädalal Circle K tanklaketi 95-oktaanise bensiini ja diislikütuse hind 4,1 protsendi võrra. Vilniuse 95-oktaanise bensiini hind langes Circle K tanklates 0,1 protsendi võrra ehk 1,198 euroni. Diisel odavnes 0,1 protsendi võrra ja maksis 1,129 eurot liitri kohta.

Tallinna Circle K tanklaketis kukkus 95-oktaanise bensiini hind nädalaga 0,2 protsenti, makstes 1,295 eurot liitri kohta. Diislikütus aga odavnes 0,6 protsendi võrra ja maksis 1,275 eurot liitri kohta.

LPG hind ei muutunud Tallinnas, kus see maksis 0,649 eurot liitri kohta. Vilniuses langes LPG hind 0,2 protsenti ehk 0,55 eurole liitri eest, Riias aga tõusis 4 protsendi võrra ehk 0,525 eurole liitri kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles