Eesti suurim digimeedia agentuur sai eestlastest omanikud

Heelia Sillamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Leung Cho Pan/PantherMedia / Leung Cho Pan

Esmaspäeval allkirjastasid Eesti suurima digitaalmeedia agentuuri FCR Media ASi juhtkonna liikmed lepingu FCR Media Eesti ja Läti harude ostmiseks. Müüjaks on FCR Media Group, mis kuulub era- ja riskikapitaliettevõtte BaltCap juhitud fondile. 

FCR Media AS on üheks suurimaks Google’i partneriks Eestis ja Lätis, kes alustas reklaamimüügiga Google’is 2009. aastal. FCR on ka esimene agentuur Eestis, mis on turule tulnud offline conversion-mõõtmise ja digitaalse auditi teenusega.

Hetkel töötab Eesti FCR Media enam kui 4000 kliendi heaks 35 digitaalmeedia spetsialisti. Mulluse Google'i statistika põhjal on FCR Media Eesti ja Läti haru kliendid võrreldes teiste sarnaste agentuuridega kõige rahulolevamad Euroopas.

«Mul on hea meel koos suurepärase meeskonnaga see väljakutse vastu võtta. Usun digiturunduse vajalikkusesse täna, kuid veel enam tulevikus. Me enam ei käi internetis, vaid elame seal, mistõttu on keeruline olla edukas olemata nähtav veebis,» kommenteeris Eesti ja Läti harude ostmist FCR Media ASi tegevjuht Kristiina Tukk. 

«FCRil on juhtiv positsioon Eesti digimeedia agentuuride turul ja usun, et ettevõtte areng jätkub,» lausus FCR Media Groupi juhatuse esimees Jon Martinsen. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles