Hanschmidt Tallinki juhivahetusest: peame uuendusi tegema

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Hanschmidt
Ain Hanschmidt Foto: Tairo Lutter

Tallinki suuromanik Ain Hanschmidt ütles laevafirma juhivahetust ning strateegiliste muudatuste protsessi kommenteerides, et Tallink vajab taaskäivitust ja uuendusi, et ettevõte taas uuele tasemele viia.

«Me peame täna restarte, uuendusi tegema, et ettevõte jõuaks jälle uuele tasemele,» ütles Hanschmidt, kommenteerides laevafirma värsket teadet, et Tallink lõpetab mullu juulis alustatud strateegiliste võimaluste leidmise protsessi, vahendab Äripäev.

Just selle tõttu palgatigi maailma tippkonsultandid ja investeerimispankurid, kelle ülesanne on ettevõtte väärtust aktsionäride ja investorite silmis tõsta. «Mis meil täpsemad plaanid on – eks tulevikus tuleme nendega välja,» lisas Hanschmidt, kinnitades seejuures, et Infortar jätkab Tallinki põhilise strateegilise investorina, mis tähendab, et Hanschmidti, Enn Pandi ja Rein Järvelille investeerimisfirma jätab kontrollpaki alles.

Koos strateegiliste võimaluste leidmise protsessi lõpetamisega andis laevafirma ühtlasi teada, et maikuust asub ettevõtet juhtima senina kultuuriministeeriumi asekantsler Paavo Nõgene ning senine juht Janek Stalmeister jätkab Tallinkis tegevust juhatuse liikmena.

Loe lähemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles