Viin soojendab Eesti ja Venemaa jahtunud sõprust (3)

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkoholi müük Venemaale küll embargo all ei ole, kuid probleem on selles, et importijad ei suuda konkureerida sealse odava toodanguga.
Alkoholi müük Venemaale küll embargo all ei ole, kuid probleem on selles, et importijad ei suuda konkureerida sealse odava toodanguga. Foto: Mihkel Maripuu

Alates märtsikuust kaunistavad viis Moe viinavabrikus toodetud puskarit Venemaa ühe suurima alkoholi hulgimüüja Ladoga uudistoodete letti. Eestlased sattusid huviorbiiti tänu ökoloogiliselt puhta toote märgisele.

Alates märtsikuust kaunistavad viis Moe viinavabrikus toodetud puskarit Venemaa ühe suurima alkoholi hulgimüüja Ladoga uudistoodete letti, sest eestlased sattusid huviorbiiti tänu  ökoloogiliselt puhta toote märgisele. 

Eesti juhtiva viinatootja Liviko hinangul kujuneb tänavune aasta murranguliseks, sest alates 2014. aastast praeguseks ligi paarkümmend korda vähenenud jookide eksport Venemaa hakkab taas hoogu koguma. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles