Paberivaba kindlustusfirma kaasas investoritelt üle 2 miljoni

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Insly juht Risto Rossar.
Insly juht Risto Rossar. Foto: Marian Männi

Pilvepõhist kindlustustarkvara pakkuv Eesti ettevõte Insly kaasas laienemiseks 2,2 miljonit eurot Suurbritannia ja Poola investeerimisfondidelt ning senistelt investoritelt.

Insly juhatuse esimehe Risto Rossari sõnul kasutab ettevõte kaasatud rahastust edasiseks laienemiseks.

«Nagu müügitulemused näitavad, on meie platvorm juba päris hea ja nüüd on aeg seda äri kasvatada – suurema meeskonnaga ja rohkematel turgudel,» märkis Rossar, viidates, et eelmisel aastal jõudis käive juba pea 2 miljoni euroni.  

Investeerimisraundi juhtisid Concentric Ventures Suurbritanniast ja Black Pearls VC Poolast, kaasinvesteerisid The London Co-Investment Fund ja senised investorid.

Insly müüb pilvepõhist tarkvara kindlustusmaakleritele üle maailma. Insly Tallinna, Londoni, Minski ja Poola kontorites töötab täna kokku 60 inimest. Ettevõtte käive 2017. aastal oli 1,85 miljont eurot.

Ettevõte on kasvanud välja IIZI Kindlustusmaaklerist. Tänaseks kasutavad Insly’d 180 kindlustusettevõtte töötajad 40 eri riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles